Aby sme Vám mohli ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu s týmto súhlasíte.
Rozumím
X
Naviac Vám budeme posielať novinky, akcie a zľavy.
DOPRAVA NAD 50 € ZADARMO
OBĽÚBENÉ PRIHLÁSENIE
X

VSTUP PRO REGISTROVANÉ

Nákupný košík je prázdný

Zásady pre ochranu osobných údajov

MojaParty Zásady pre ochranu osobných údajov

Na Vašom súkromí nám záleží
 

V našej spoločnosti dlhodobo dbáme na ochranu súkromných dát našich zákazníkov. Údaje vložené do formulárov e-shopu neposkytujeme žiadnej ďalšej spoločnosti (okrem prepravcu, v prípade zvolenej dopravy). Dbáme na vysokú bezpečnosť softvéru e-shopu. Všetky registračné formuláre využívajú zabezpečené pripojenie cez https.

Vaše údaje, ktoré nám prostredníctvom e-shopu zveríte, slúžia len úspešnému vybaveniu alebo doručeniu objednaného tovaru a vylepšeniu našich služieb pre Vaše komfortné nakupovanie. V prípade vytvorenia registrácie sú Vaše údaje chránené Vami zvoleným heslom a uložené do databázy. U neregistrovaných užívateľov sú údaje na webe ukladané len po dobu potrebnú na spracovanie objednávky (vytvorenie dokladu a prípadné doručenie tovaru na uvedenú adresu). Bezpečie Vašich osobných údajov je pre nás prioritou a rešpektujeme nižšie uvedené Zásady spracovania osobných údajov.

 
Zásady spracovania osobných údajov
 

Spoločnosť MojeParty.cz s.r.o. (ďalej Spoločnosť), IČO: 27655415, so sídlom Sudkova 556/9, Praha 10, zapísaná na Mestskom súde v Prahe odd. C, vložka 121937, prehlasuje, že všetky poskytnuté osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade s platnými ustanoveniami v oblasti ochrany osobných údajov. Osobným údajom a ich ochrane venujeme preto náležitú pozornosť. V týchto Zásadách spracovania osobných údajov ("Zásady") by sme Vás chceli informovať o tom, aké osobné údaje o Vás zhromažďujeme a akým spôsobom ich ďalej používame, ak navštívite naše webové stránky alebo ak využijete naše on-line služby (E-shop).

Spoločnosť má povereného správcu, ktorý určuje, za akým účelom a akými prostriedkami bude dochádzať k spracovaniu osobných údajov. Zmieneným poverencom pre ochranu osobných dát je Mgr. Veronika Krňáková
(veronika.krnakova@mojeparty.cz).

1. Osobné údaje a ich spracovanie

1.1 Spoločnosť spracováva osobné údaje poskytnuté zákazníkmi (meno, priezvisko, doručovaciu adresu, platobné údaje, telefón a e-mailovú adresu), ktoré potrebuje pre dokončenie objednávky a doručenie Vami objednaného tovaru na príslušnú, Vami uvedenú adresu. Bez poskytnutia týchto údajov by sme Vám nemohli doručiť Váš tovar.

1.2 Vami poskytnuté údaje používame predovšetkým pre rýchle doručenie Vašej zásielky. Vaša e-mailová adresa a uvedený telefón nám slúžia pre všetku komunikáciu. Na Vašu e-mailovú adresu Vám príde potvrdenie objednávky a informácie o expedícii zásielky. Prostredníctvom sms dostávate vyrozumenie, že Vaša zásielka je pripravená na vyzdvihnutie na Vami vybranej prevádzke. Uvedené telefónne číslo využívame ako kontaktné v prípade oznámenia urgentných informácií spojených iba s expedíciou Vašej zásielky (doručenie zásielky na odberné miesto, správa o konkrétnom čase doručenia od Vami zvolenej doručovacej spoločnosti, dôležité informácie súvisiace s Vašou zásielkou - nedostupnosť tovaru, zmeny v objednávke, odpovede na Vaše otázky v poznámke v rámci objednávkového procesu).

1.3 Pri nákupe v našom e-shope môžete využiť zákaznícku registráciu a bezplatné členstvo v našom VIP klube. Zákaznícka registrácia je dobrovoľná a slúži pre Váš vyšší komfort pri opakovaných objednávkach, kedy nemusíte opätovne zadávať svoje dáta a máte prehľad o Vašich objednávkach. Ďalej Vás zákaznícka registrácia oprávňuje k využitiu akčných zliav a na získavanie prioritných bonusov a informácií, ktoré upozorňujú na nové produkty a špeciálne zákaznícky výhodné VIP akcie. Z databázy registrovaných zákazníkov VIP klubu alebo z odberu newsletteru sa kedykoľvek môžete odhlásiť. Následne ste z našej databázy vymazaní. Na našom e-shope môžete nakupovať aj bez zákazníckej registrácie.

1.4 Ak pri registrácii využijete sociálnu sieť Facebook, získame prístup k Vášmu verejnému profilu vrátane Vami uvedených dostupných dát na tomto profile (dátum narodenia, údaj o aktuálnom mieste pobytu, profilový obrázok ai. podľa Vášho nastavenia).

1.5. Newsletter do e-mailu (obchodné oznámenie) - Ak ste zasielanie obchodného oznámenia neodmietli, budeme Vám e-mailom zasielať newslettery. Ak si v budúcnosti nebudete priať ďalšie newslettre, môžete sa kedykoľvek z odberu bezplatne odhlásiť. Zrušenie odberu môžete vykonať prostredníctvom linku pre odhlásenie, ktorý nájdete v každom newsletteri. V prípade, že sa z odoberania newslettera odhlásite, nebudeme naďalej Vaše elektronické kontakty pre tieto účely využívať.

2. Kto má prístup k Vašim údajom

2.1 Vaše osobné údaje spracúvajú niektorí poverení zamestnanci spoločnosti MojeParty.cz, ktorí sú viazaní mlčanlivosťou a preškolení, ako majú zaobchádzať s citlivými údajmi a dátami.

2.2. Spoločnosť ďalej spolupracuje s dopravcami a s niektorými ďalšími subjektmi (spracovateľmi), ktorí môžu využívať poskytnuté dáta pre expedíciu zásielok alebo k zlepšeniu kvality a ponuky našich služieb. V prípade, keď je so spracovaním vyžadovaný Váš súhlas, odovzdávame údaje spracovateľom iba v prípade, že ste súhlas udelili. Spracovateľom odovzdávame iba tie údaje, ktoré nevyhnutne potrebujú na zabezpečenie svojich služieb. Medzi spracovateľov, ktoré Spoločnosť využíva, patria:

  • Prepravné spoločnosti - PPL a Zásilkovna s.r.o. (zaistenie distribúcie tovarov)
  • Smartsupp (zaistenie služieb zákazníckej podpory)
  • Anawe (zaistenie webových služieb)
  • Google LLC (nástroje pre on-line marketing)
  • Ecomail.CZ s.r.o. (zaistenie e-mailingu)
  • Facebook, Inc. (nástroje pre on-line marketing)
  • Seznam.cz, a.s. (nástroje pre on-line marketing)
  • Criteo SA (nástroje pre on-line marketing)
  • Ipex (telefónna ústredňa)

3. Cookies

3.1. Za účelom zlepšenia našich služieb využívajú naše stránky súbory cookies.

3.2. Cookies sú malé súbory, ktoré ukladajú informácie vo Vašom prehliadači. Tieto súbory identifikujú špecifické informácie z predchádzajúcich návštev na webových stránkach. Osoba užívateľa nie je na základe týchto informácií identifikovateľná. Cookies pomáhajú napríklad:

  • k správnej funkčnosti našich stránok,
  • pri zisťovaní, ktoré stránky a funkcie sú najčastejšie používané; na základe čoho môžeme čo najlepšie prispôsobiť našu ponuku Vašim požiadavkám,
  • pre zapamätanie prihlasovacích údajov, ktoré potom nie je nutné opakovane zadávať.

3.3. Používané cookies na našich stránkach rozdeľujeme na dva základné typy. Krátkodobé, ktoré sa používajú iba dočasne a zostávajú uložené vo Vašom zariadení len do tej doby, než prehliadač zavriete, a dlhodobé, ktoré zostávajú uložené vo Vašom zariadení dlhšie.

3.4. Niektoré cookies môžu zbierať informácie, ktoré sú následne využité tretími stranami a ktoré napr. priamo podporujú naše reklamné aktivity (tzv. "Cookies tretích strán"). Podľa týchto údajov Vás však nikdy nemožno identifikovať.

3.5. V rámci skvalitňovania služieb našim zákazníkom a zabezpečenia plnej funkcionality našich webových stránok dochádza k zberu a evidovaní určitých údajov a ďalších informácií (ďalšie informácie nepredstavujú osobné údaje). Tieto údaje a ďalšie informácie slúžia na vyhodnocovanie činnosti užívateľov na webových stránkach za účelom vykonávania štatistiky. Pritom všetky osobné údaje sú spracovávané v ich anonymizovanej podobe.

3.6. Používanie cookies možno nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov ich automaticky prijíma už v predvolenom nastavení. Pomocou nastavenia Vášho webového prehliadača ich môžete úplne zakázať alebo povoliť používanie len niektorých cookies.

4. Ako dlho uchovávame Vaše dáta

4.1. Vaše osobné údaje budeme uchovávať po nevyhnutnú dobu, a to najmä pre nižšie uvedené účely:

  • nákup s registráciou aj bez registrácie na dobu troch rokov s tým, že nová trojročná lehota začne plynúť odo dňa, keď uskutočníte poslednú objednávku,
  • zasielanie obchodných oznámení bez uskutočnenia nákupu, použitia kontaktného formulára, poradne, dotazu na produkt apod. na dobu jedného roka,
  • zákonom stanovenú dobu (na dobu 11 rokov údaje uvedené na daňovom doklade, splnenie zákonnej povinnosti podľa zákona č. 235/2004 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov).

4.2. Potom budú Vaše osobné údaje vymazané, ak nebudete súhlasiť s predĺžením spracovania osobných údajov.

5. Zaistenie bezpečnosti

5.1 Nakladanie s osobnými údajmi prebieha plne v súlade s platnými právnymi predpismi, vrátane všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR). Všetky osobné údaje v elektronickej forme sú uložené v databázach a systémoch, ku ktorým majú prístup iba osoby, ktoré potrebujú s osobnými údajmi bezprostredne nakladať pre účely uvedené v týchto pravidlách, a to len v nevyhnutnom rozsahu. Prístup k týmto osobným údajom je chránený heslom a firewallom.

6. Vaše práva a informačná povinnosť

6.1. Vo vzťahu k nami vykonávanému spracovaniu Vašich osobných údajov máte nasledujúce práva:

  • právo na prístup k osobným údajom;
  • právo na opravu;
  • právo na vymazanie;
  • právo na obmedzenie spracovania údajov;
  • právo namietať proti spracovaniu; 
  • právo podať sťažnosť na spracovanie osobných údajov.

Právo na prístup znamená, že si kedykoľvek môžete požiadať o naše potvrdenie, či osobné údaje, ktoré sa Vás týkajú, sú alebo nie sú spracovávané, a ak sú, potom na aké účely, v akom rozsahu, komu sú sprístupnené, ako dlho ich budeme spracovávať , či máte právo na opravu, vymazanie, obmedzenia spracovania či vzniesť námietku, odkiaľ sme osobné údaje získali a či dochádza na základe spracovania Vašich osobných údajov k automatickému rozhodovaniu, vrátane prípadného profilovania. Tiež máte právo získať kópiu Vašich osobných údajov, pričom prvé poskytnutie je bezplatné, za ďalšie poskytnutie potom môžeme požadovať primeranú úhradu administratívnych nákladov.

Právo na opravu znamená, že nás kedykoľvek môžete požiadať o opravu či doplnenie Vašich osobných údajov, ak by boli nepresné a neúplné.

Právo na výmaz znamená, že musíme vymazať Vaše osobné údaje ak (i) už nie sú potrebné na účely, na ktoré boli zhromaždené alebo inak spracované, (ii) spracovanie je protiprávne, (iii) vznesiete námietky proti spracovaniu a neexistujú žiadne prevažujúcé oprávnené dôvody pre spracovanie, alebo (iv) nám to ukladá zákonná povinnosť.

Právo na obmedzenie spracovania znamená, že kým nevyriešime akékoľvek sporné otázky ohľadne spracovania Vašich osobných údajov, musíme obmedziť spracovanie Vašich osobných údajov tak, že tieto môžeme mať iba uložené a prípadne ich môžeme použiť z dôvodu určenia, výkonu alebo obhajoby právnych nárokov.

Právo namietať znamená, že môžete namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, ktoré spracovávame na účely priameho marketingu alebo z dôvodu oprávneného záujmu. Ak vznesiete námietku proti spracovaniu pre účely priameho marketingu, nebudú už Vaše osobné údaje pre tieto účely spracovávané.

6.2 Vaše údaje nemôžeme odstrániť, ak nám v tom bráni zákonné predpisy o uchovávaní údajov, napríklad zákon o účtovníctve alebo iné opodstatnené dôvody, ako sú nevyrovnané dlhy (pozri Ako dlho uchovávame Vaše dáta).

6.3 V prípade pochybností o dodržiavaní práv v oblasti ochrany osobných údajov sa môžete obrátiť so žiadosťou o nápravu či vysvetlenie na nášho poverenca správy osobných dát - Mgr. Veronika Krňáková (veronika.krnakova@mojeparty.cz). Dozorným orgánom je Úrad na ochranu osobných údajov https://dataprotection.gov.sk/uoou/.

 

Tieto Zásady nadobúdajú účinnosť dňom 25. 5. 2018.

MojeParty.cz s.r.o.
K Bílému vrchu 2912/3 193 00 Praha 9